Go to Top

Интериорен дизайн с тухлена стена

Възнамерявате да строите нов дом или да ремонтирате старият? Какво ще кажете тогава за тухлена стена като акцент и декор на новата визия на домът ви? Една тухлена стена в съчетание  с правилните мебели и аксесоари би изглеждала доста добре и шик. Ето някои примери със снимки от домовете на известни личности, архитекти и предложения на специалисти :

1)      Рокфелер

В тази къща присъстват основно бели стени, които са изумително добре съчетани с тухлените стени из цялото пространство на домът включително и в спалнята.  

 Тези от вас , които харесват белите стени, но искат да внесат в дома си  нотка на ексцентричност и индивидуалност може да се спрат на подобен вариант.

 rokfeler -22

 

2)      Ерик Уатсън,  архитект

Това входът на домът, подчертан от красива тухлена стена, към която е прикрепена изчистена и обикновена  дървена полица и е декорирана със свещници, които придават изключителен ефект в комбинацията им с тухлите.

 eric watson-12

 

3)       2go CUSTOM KITCHENS – студио за дизайн

Тук тухлите са използвани за гръб на кухня. Комбинацията им с черните и дървени шкафове на кухнята е доста сполучлива. Идеално допълнение е поставеното осветление под шкафовете.

 2go custom kitchens-32

 

4)      Тим Купет, архитект

Акцентира върху тухлена стена в дневна, която е декорирана чрез поставени в права редица снимки в рамка. Представена е една театрална и драматична обстановка.

 tim cuppett architects

 

5)      ARTISTIC Designs for living – студио за дизайн

Ако сте решили да използвате тухли за декориране на стена или стени в домът си винаги може да си позволите някои волности и да си играете с комбинация от ярки цветове като тези на снимката. Розовото и жълтото на мебелите изглежда просто и бледнее на фона на тухлената основа.

 Artistic design for living-42

 

6)      Икеа

Предложение от Икеа  е за трапезария с тухлени стени, които са подчертани с помощта на рамкирани в бяло снимки висящи по стените. Тухлените стени чудесно се комбинират с дървеният  под,   мебели с дървесна текстура и бял цвят.

 ikea-62

 

7)      Тод Дейвис, архитект

В цялата тази къща умело е комбиниран дървен под с тухлени стени.

 tod davis-arch.

8)      JENDRETZKI LLC, фирма за архитектура и дизайн, Ню Йорк

Тухлените стени в тази баня в комбинация с пода от дюшеме и бялата овална вана придават изключителен уют.

jenderetzki-82

 

Източник: amazing interior design

Коментари

Коментара

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!