Go to Top

Декорация на детска стая с ПОМПОНИ.

Ако сте на път да обзавеждате детска стая за бебето и се нуждаете от свежи идеи за декорирането и, които са едновременно шик и  на ниска цена можем да ви предложим такива с помощта на хартиени и платнени помпони. Те изглеждат прекрасно, свежо, цветно и забавно. Разгледайте  няколко идеи, които биха ви били от полза.

11

1. Изображение Източник: Nursery Project

  Това е стая за момиченце, където присъства бледо розовият акцент в стените. Някъде в единият ъгъл вибрира сноп от цветни помпони, които изглеждат закачливо на фона на пастелният нюанс на стената. Белите мебели също изглеждат добре сред помпоните.

                                           21

2. Изображение Източник: Hous of Turquoise

Това е детската стая за бебето момченце – изцяло в бял цвят,  с добавени като искри сини помпони  над  кошарката и скрина.

 31

3. Изображение Източник: Apartment Therapy

 На първата детска стая на тази снимка е декорацията е представена  като градина от ярки цветни помпони в розови и оранжеви тонове над легълцето.  Втората  стая също е представена с цветна градина от помпони на легълцето, само че в пастелни тонове.

 41

4. Изображение Източник: Chic and Cheap Nursery

   Тази детска стая е предназначена за бебе момиченце, със сиви стени и бяло детско креватче. За да внесем  малко жизненост, енергия  може да добавим пом-пони  в бяло, пастелно синьо, лилаво и зелено .

 51

5. Изображение Източник: Etsy

      Показани са помпони от плат в жълто, синьо и зелено цвят  – идеален за детската стая на момченце.

 61

6. Изображение Източник: Chic and Cheap Nursery

   Това е детската стая отново за бебето момче –  с цветна комбинация от сиво, жълто и бяло ,  помпони в същите нюанси  са окачени над детското креватче.

 71

7. Изображение Източник: Kohls

    Дизайна на тази стая е проектиран както за момченца така  и за  момиченца . Окачените помпони следват нюансите на тапетите и детското легълце.

 81

8. Изображение Източник: Chic and Cheap Nursery

  В тази детска стая с бяло като основен цвят са добавени помпони с пастелни окраски изглеждащи готини и шик. Вашето малко момиченце ще се радва да прекарва времето си в детска стая,  украсена  по този начин.

Коментари

Коментара

Comment (1)

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!