Go to Top

Апартамент с 3 спални

Представям Ви проект на апартамент изпълнен с много предизвикателства пред нас.

Собствениците много искаха да имат трета спалня, за да създадът комфорт за двете си прекрасни подрастващи деца, както да имат и 2 бани. Ще събаряме стени и ще изграждаме други .. 🙂

Дневен тракт с приобщена тераса

 

Дневен тракт с приобщена тераса. Интериора е решен в светли, неутрални тонове с фрезовани вратички и скрито осветление за акценти

 

Холов кът малък, но уютен отделен от кухненската част с декоративни греди, а фризовете по стените кореспондират с табените вратички на корпусната мебел.

 

Коридор – решен в цветовете използвани в дневния тракт, за да въведе посетителя в атмосферата на дома.

 

Спалня

 

 

Детска стая 1

 

Детска стая 1 – тук също сме добавили площа на терасата към стаята като осигурихме достатъчно пространство за младата дама с място за посрещане на приятели.

 

Детска стая 2 – най-сладката стая в дома. За да я има се наложи да се направи компромис с площа на дневния тракт. Всъщност това е част от хола, която заградихме и се получи малка, но изключително кокетна стая за младата госпожица, която ще я обитава надявам се с удоволствие.

Детска стая 2 – мебелите ще са по поръчка, събрали сме всичко най-необходимо и дори ще си има и тоалетка като на мама и кака. Телевизора може би ще се закачи, за да има малко повече разстояние от диванчето.

 

Коментари

Коментара

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!